Inname van kleding

Kleding kan worden gebracht tijdens de openingstijden. Zomerkleding kunt u brengen vanaf begin Januari tot eind April. Winter kleding vanaf eind Juni tot eind Oktober. Bij verkoop ontvangt u 50% van de verkoopprijs. De verkoopprijs wordt door Inimini bepaald. Vergeet niet u opbrengst binnen een jaar op te halen, anders vervalt deze! De kleding moet gewassen, gestreken, zonder vlekken en gaatjes zijn, ook moet de kleding actueel zijn (het liefst van het vorige seizoen). Graag alleen merkkleding, brengen die nog mooi is en weinig gedragen. Kleding van goedkope merken zoals H&M, Hema, Primark en C&A, nemen wij niet! Probeer van te voren een selectie van uw kleding te maken.

Wanneer u kleding brengt wordt dat op een later moment in die zelfde week bekeken of deze geschikt is voor onze winkel, is dat niet het geval dan betekent dit nog niet dat de kleding niet goed en mooi is, maar dat het niet aansluit bij onze doelgroep.

Het is dan ook belangrijk dat u na 1 week informeert of er niet geselecteerde kelding opgehaald moet worden. We bewaren deze kleding maximaal 2 weken. Daarna gaat het na een goed door ons gekozen doel.

Kleding die wel geschikt is hangt max. 3 maanden in onze winkel. Wilt u de niet verkochte kleding retour. Dan moet u deze binnen 3 maanden ophalen, zo niet dan gaat deze naar een door ons gekozen goed doel.

Inimini is niet aansprakkelijk voor diefstal, brand of beschadiging. Met het inbrengen van uw kleding gaat u akkoord met de regels zoals hierboven vermeld.