Over mij

Wat leuk dat je op mijn website kijkt! Mijn naam is Lucia Makken-Moes, getrouwd en trotse moeder van 2 kids die ook beide een eigen bedrijf hebben: @canigououtdoor en @studio.juut.

In 1998 begon ik met het idee om tweedehandskleding te verkopen, in die tijd bestond het woord duurzaamheid nog niet eens! Dat het zo’n succes zou worden had ik nooit durven dromen; de naam Inimini is inmiddels in de hele regio een begrip. Acht jaar geleden ben ik begonnen met naast kinderkleding ook dameskleding te verkopen, dat was de beste beslissing ooit, wat een succes! Inmiddels hebben we ook casual herenkleding toegevoegd aan ons assortiment.

Ik ben dan ook zeer dankbaar voor alle lieve vaste klanten die mij hun mooie kleding toevertrouwen en voor iedereen die komt kopen, mijn werk is iedere dag een feestje! Naast de verkoop van tweedehandskleding hebben we ook een grote afdeling met verhuur van thema/feestkleding. Voor elk themafeestje hebben we wel iets leuks. Loop eens binnen en laat je verrassen, ik zie je graag.

Duurzame groetjes,
Lucia

Open chat
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?